Ads 468x60px

Google Website Translator Gadget

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

«Κτήµα Στήκα»: ένα επισκέψιµο βιολογικό αγρόκτηµα

Βιολογικά προϊόντα "Γαιωβιόραμα"


Στη θέση Ορµάνι κοντά στο χωριό Άσπρο του νοµού Πέλλας, 80 χιλιόµετρα δυτικά της Θεσσαλονίκης βρίσκεται το επισκέψιµο βιολογικό αγρόκτηµα «Κτήµα Στήκα» από το οποίο παράγονται τα προϊόντα µε την ετικέτα «γαιωβιόραµα». 

Ιδρύθηκε το 1996 και καλύπτει µια έκταση 130 στρεµµάτων αφράτης γης του Μακεδονικού Κάµπου, στα οποία καλλιεργούνται διάφορα φρούτα και λαχανικά.

Επισκεφθείτε και δείτε από κοντά πως καλλιεργούνται τα βιολογικά προϊόντα, δοκιµάστε τη γεύση τους, χαλαρώστε στο όµορφο περιβάλλον του Κτήµατος Στήκα και πάρτε µαζί σας τα φρούτα και λαχανικά της προτίµησής σας.

Διαθέτει εγκαταστάσεις στις οποίες µπορούν να πραγµατοποιηθούν εκπαιδεύσεις και σεµινάρια σε θέµατα βιολογικής γεωργίας και ο επισκέπτης και καταναλωτής, έχει την δυνατότητα να γευτεί γνήσια ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, που διατηρούν την πλούσια γεύση τους, είναι απολύτως υγιεινά και παραγµένα µε τον πατροπαράδοτο τρόπο, ενώ παράλληλα δεν έχουν αρνητική επίδραση στο περιβάλλον.

Ο επισκέπτης του αγροκτήµατος έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά την βιολογική γεωργία, να περιηγηθεί σε ένα όµορφο περιβάλλον που έρχεται σε απόλυτη αρµονία µε τη φύση και το οικοσύστηµα. Αποκτώντας έτσι την µοναδική εµπειρία και την κουλτούρα της παραδοσιακής αγροτικής παραγωγής.



Πηγή: http://www.geobiorama.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.