Ads 468x60px

Google Website Translator Gadget

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Όλες οι ομορφιές της Νάξου στο thisisnaxos.gr

Η φιλοσοφία της νέας αυτής ιστοσελίδας φαίνεται πως είναι το ταξίδι

Μία νέα προσπάθεια προβολής και ανάδειξης της Νάξου στο διαδίκτυο αποτελεί το thisisnaxos.gr. Πρόκειται για μια ιστοσελίδα με πολύ πλούσιο υλικό που προσφέρει στον επισκέπτη της δυνατότητα να περιηγηθεί άμεσα στο νησί μέσα από βίντεο, φωτογραφίες αλλά και πλήθος πληροφοριών.

Χωρίζεται σε τρεις μεγάλες κατηγορίες, τις "Προτάσεις", το "Magazino" και το "Εξερεύνησε". Καθεμιά της ξεχωριστά απευθύνεται στους κατοίκους του νησιού, σε αυτούς που το έχουν επισκεφθεί ξανά και αποτελούν λάτρεις του αλλά και σε αυτούς που σκοπεύουν να το κάνουν σύντομα.

Οι "Προτάσεις" παρουσιάζουν με συνοπτικό τρόπο τις επιλογές που έχει ο επισκέπτης στην παρουσία του στο νησί ανάλογα με τις μέρες που θα μείνει, στοχευμένες στα πιο σημαντικά, και επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως η Νάξος χρειάζεται αρκετό διάστημα για να τη γνωρίσει κανείς πραγματικά.

Στο κομμάτι του "Εξερεύνησε" θα βρει κανείς όποια πληροφορία χρειάζεται για τη Νάξο. Χωριά, παραλίες, πολιτισμός, ιστορία, τοπικά προϊόντα, φύση, δραστηριότητες αλλά και μνημεία είναι μερικά από αυτά που παρουσιάζονται στο κομμάτι αυτό που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής.

To "Magazino" αποτελεί ένα ψηφιακό περιοδικό που περιλαμβάνει όλα τα τελευταία νέα του νησιού στο κομμάτι του πολιτισμού. Εκθέσεις, εκδηλώσεις, φεστιβάλ και ό,τι πιο φρέσκο αφορά τη Νάξο βρίσκονται εκεί.

Τέλος, στον "Οδηγό Αγοράς" θα βρείτε τους επαγγελματίες του νησιού, που θα σας προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες τους στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Η φιλοσοφία της νέας αυτής ιστοσελίδας φαίνεται πως είναι το ταξίδι.
Ανοίγοντας την, ανοίγεται μπροστά σας και η Νάξος με μια ματιά.
Σαν ένα ψηφιακό περιοδικό που το ξεφυλλίζεις γρήγορα και μονομιάς σου έρχεται η επιθυμία να βρεθείς εκεί.

Εικόνες, που για όσους την έχουν ήδη επισκεφθεί, ανακαλούν μνήμες ευχάριστες από γεύσεις, χρώματα και εμπειρίες που βίωσαν. Ένα ταξίδι, λοιπόν, που παρακινεί αυτούς που δεν έχουν βρεθεί στο νησί να το κάνουν σύντομα και να απολαύσουν μοναδικές στιγμές.

Το νησί της Νάξου είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί
και η ιστοσελίδα αυτή αποτελεί τον καλύτερό σας ξεναγό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.